Rivierlandschappen Kalender 2019

 
In 2020 geen Rivierlandschappen Kalender 2020
Voor het aankomend jaar is geen nieuwe kalender samengesteld en uitgegeven. De belangstelling was in de afgelopen jaren beperkt. De kosten voor een uitgave zijn aanzienlijk. Ze lagen vele malen hoger dan de opbrengsten. Mogelijk zal de komende jaren 2021 of 2022 opnieuw worden nagegaan of er voldoende belangstelling voor een dergelijk product bestaat. 
 
                                               __________ © hn - 11 december 2019 __________ 
 
  
 

 
De Rivierlandschappen Kalender 2019 geeft een gevarieerde, informatieve en kleurrijke impressie van Nederlandse rivieren en omgeving. Het is een vier seizoenen kalender. Met de twaalf foto’s worden de seizoenen gevolgd.
Bij de uitvoering van de kalender is dit kalenderjaar gekozen voor een horizontaal ontwerp met grotere foto’s. De nadruk is meer dan bij voorgaande kalenders op de afbeeldingen gelegd.
 
De kalender heeft het formaat van 28 x 21 cm. De bladen zijn aan de zijkanten op de foto’s gesneden. Hierdoor vervalt het witte randje aan de zijkanten. Op de pagina’s van de twaalf maanden is onder de foto, een horizontale dagen- en datavenster weergegeven. De 8 bladen 200 gr/m2 gesatineerd papier zijn 2-zijdig in full-colour bedrukt en gebonden met een witte wire o binding. De kalender is voorzien van een ophangoogje. Het geheel heeft een goed verzorgde druk en afwerking.
 
Het voorblad van de kalender geeft een vergezicht over het Haringvliet vanaf het eilandje de Tiengemeten begin augustus 2018. De bloemen en planten ondervonden tijdens de warmte en droogte in de zomer 2018 op het oog weinig nadelige gevolgen.  
 
 
 
Op het achterblad van de kalender staan twaalf miniaturen van de kalenderfoto’s afgebeeld alsmede een korte beschrijvende tekst bij elke foto. Tevens is een beknopte algemene beschrijvende tekst voor de kalender gegeven. Daarnaast staan een aantal van onderstaande gegevens over de uitgave vermeld.

De kalender is te verkrijgen via boekhandels die aangesloten zijn bij het Centraal Boekhuis. De adviesverkoopprijs bedraagt 14,95 euro. De meeste boekhandels en verkooppunten voor boeken en tijdschriften in Nederland zijn aangesloten. Veelal zal de kalender niet op voorraad bij de boekhandels zijn. Om de kalender te bestellen zijn de volgende gegevens van belang:

* Titel:                        Rivierlandschappen Kalender 2019
* ISBN/EAN nummer:  9789082452648
* Uitgever:                  HN Sportief & Informatief
* Auteur:                    Hans Nunnikhoven                                          
 
Lees meer over de kalender in >> Informatiebrochure RVLK 2019 - oktober 2018
 
In de brochure worden vier fietsroutes vermeld. Deze staan hieronder vermeld met een actieve link voor meer informatie over de desbetreffende fietsroute.

* Fietsroute Oude en Nieuwe Rivieren  - 50 km
Fietstocht langs oevers van Afgedamde Maas naar Heusden en Slot Loevestein
 
* Fietsroutes Rivierengebied 58 km – Natuur- en landschapsbeleving
 
* Fietsroute Rondom Brabantse Biesbosch – 60 km
Fietstocht rondom Brabantse Biesbosch van Werkendam naar Lage Zwaluwe en via Drimmelen naar Hank en terug naar Werkendam
 
* Linge Fietsroutes - Mooie fietstochten in vier seizoenen
Lees verder >> Linge Fietsroutes
 
 
____________________© hn - 27 oktober 2018____________________